Szódabikarbóna 0,5 kg

 Szódabikarbóna 0,5 kg
340 Ft

Szódabikarbóna az általános környezetbarát háztartások tisztítószere. Jó nedvszívó zsíroldó hatású, a környezetre ártalmatlan. Felhasználási terület:konyha,fürdő,mosás,tisztítás,stb.

Részletek

A szódabikarbóna (NaHCO3) gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó, zsíroldó és szagtalanító hatású, a környezetre ártalmatlan. Kevésbé lúgos mint a mosószóda, és jobban oldódik a vízben.

Felhasználás: Készíts tömény, melegvizes oldatot, vagy kis vízzel pépet, majd kend be a tisztítandó felületet, ezután hagyd állni, szükség szerint súrold a felületet. Makacs szennyeződések tisztítására spriccelős flakonban feloldhatjuk, és közvetlenül a felületre fújhatjuk.

Leégett étel maradványait eltüntethetjük, ha az edényben kevés vízbe kevert szódabikarbónát forralunk. Miután kihűlt, az edényt könnyedén kitisztíthatjuk.

A kávé- és teafoltot nedves szivacsra szórt szódabikarbónával könnyen eltávolíthatjuk.

A csempére tapadt makacs szennyeződéseket nedves rongyra szórt szódabikarbónával dörzsölhetjük le.

A sütő kitisztításához szódabikarbóna és víz keverékéből készítsünk pasztát, kenjük a még forró sütő belsejére. Amikor megszáradt, tisztítsuk ki forró vízzel és kefével. Végül töröljük ki a sütőt egy púpos kanál szódabikarbóna és egy csésze víz keverékével.

Adatok
Gyártó
oti
Cikkszám
5997390351919
Tömeg
500 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
-0 Ft/db
340 Ft/db
10+  db
-40 Ft/db
300 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!