Trisó 0,5 kg

Trisó 0,5 kg
Trisó 0,5 kg
Trisó 0,5 kg
Trisó 0,5 kg
490 Ft

Trisó általános tisztítószer,áztató,zsíroldó,vízlágyító, felhasználási terület konyha,fürdő,wc. Gépek tisztán tartására is kiváló mint mosógép,mosogatógép. Lefolyok zsírtalanítására is kiváló. 

Részletek

Trisó trinátrium-foszfát dodekahidrát általános háztartási tisztítószer. A szer vízlágyító, zsíroldó, áztatószer. Használhatja üvegek, zománcos edények, bortartályok és egyéb fémtárgyak tisztítására. Felhasználása és alkalmazása végett olvassa el a magyar nyelvű leírást.  Zsíreltávolításhoz 4 liter vízbe egy evőkanál trisó, áztatáshoz 5 liter vízbe egy evőkanál trisó szükséges.

A trisó, vagy nátrium-foszfát fehér színű, kristályos szerkezetű anyag, mely általában porszerű kiszerelésben kapható. Leggyakrabban a vegyi- és élelmiszeriparban használják, de fontos kiegészítője a háztartásoknak is. Magas fokú zsíroldó és tisztító hatású, így ideális mosó- és mosogatógépek belső tisztításához. Emellett alkalmazható zsírtalanításra, vízlágyításra vagy lefolyóvezeték vízkőmentesítésére is

Vízlágyításhoz 10 liter vízben oldjunk fel két evőkanál Trisót, így jelentős mosószer megtakarítást érhetünk el és a mosószer hatékonyságát is növelhetjük. Ezzel védjük mosógépünket a vízkő lerakódásától.

Zsíreltávolításhoz 4 liter 60-70 C fokos vízben egy evőkanálnyi Trisót oldjunk fel (pl.: konyhakő, parketta).

Nedves ruhára szórt Trisóval zománcozott edényt, fürdőkádat, fémtárgyakat tisztíthatunk.


Figyelem!

H315 Bőrirrítáló  hatású
H319 Súlyos szemirritációt okoz
H335 Légúti irritációt okoz
P261 Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök//permet belégzését
P280: Védőkesztyű használata kötelező.
P302 + P352 Ha bőrre kerül: lemosás bő szappanos vízzel
P305 + P351 + P338: SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P332 + P313 Bőrirritáció esetén orvosi ellátást kell kérni
P337 + P313 ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Veszélyes anyag neve: Trinátrium-foszfát (12x kristályvizes)

Adatok
Gyártó
otis
Cikkszám
5997390351810
Tömeg
500 g/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!