Szuper Mágikus Jinn

Szuper Mágikus Jinn
Szuper Mágikus Jinn
Szuper Mágikus Jinn
Szuper Mágikus Jinn
8 990 Ft

Na mire gondoltam? Szuper gondolat olvasó vagyok.Mondja a Jinn. És valóban.Ritka mikor nem találja ki. Gyerekek nagy kedvence

Részletek

Szia! Jinn vagyok, a varázslatos gondolatolvasó! Gondolj egy állatra, egy sportágra, egy foglalkozásra, egy ruhadarabra, egy zöldségre vagy épp egy gyümölcsre én pedig kitalálom magyar nyelven! Csupán nyomd meg az orromat és válaszolj a kérdéseimre. A válaszaid alapján villámgyorsan megfejtem, hogy mire gondoltál!
A Szuper Mágikus Jinn interaktív játékkal barkochbázni lehet. A barkochba vagy magyarosodott ejtéssel: barkóba nevű szóbeli játék során Jinn eldöntendő kérdéseket tesz fel magyar nyelven, hogy rájöjjön milyen állatra,foglalkozásra,zöldségre,gyümölcsre,ruhára gondolt a játékos. A válaszokat hangfelismerés alapján képes megérteni, nemtől és kortól függetlenül az alábbi szavakat tudja felismerni: "Oké", "Igen", "Nem", "Nem tudom", "Attól függ", "Ismételd meg", "Egyet vissza". A barkochbázós játékhoz használati útmutató tartozik, működéséhez pedig 3 darab AAA/R03 típusú elem szükséges, amivel beszéd közben világítani is tud. A termékbe próbaelem van, melyet vásárlás után ajánlott lecserélni tartós elemre. A hangfelismerő, barkóbázós játék 4 éves kortól ajánlott, műanyag testű és 10 cm magas.

 

Adatok
Használat
Új
Gyártó
Hasbro
Cikkszám
3760145060778
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!