Sült tea

A Sült tea tulajdonképpen egy egyedi  gyümölcskoncentrátum, ami hőkezeléssel készül, így nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, sem ízfokozókat. Különlegessége, hogy a gyümölcs és a benne található méz, és fűszerek természetes aromájának élvezetét nyújtja. A hagyományokhoz visszanyúlva, nagy szakértelemmel készítjük ezeket az üvegbe zárt kis csodákat, hogy megőrizzék a bennük található gyümölcsök zamatát, ami így a polcról levéve az év bármely szakában visszaadja azt.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ezekkel az ízekkel pedig nem lőttek mellé a nagymamák. Egytől egyig megunhatatlanok és garantáltan semmivel nem összehasonlíthatóak. A végén pedig a gyümölcsök kikanalazása gyermeki boldogsággal tölt el.

Próbáld ki mind a kilenc féle ízt, biztosan megtalálod a kedvencedet a konyakos meggy, rumos szilva, alma, eper, áfonya, erdei gyümölcs, citromgyömbér, trópusi vegyes, gyógynövényes ízesítések közül.

Próbáld ki mindet,felhasználási javaslat:

hidegen, melegen, öntetként, vagy natúr joghurtra, süteményre,müzlire,tejbe,tejberizs,tejbegriz,borba,kávéba!Széles a választék mibe és mit lehet vele ízesíteni 

Hidegen:2-5 dl hideg vízbe az üveg tartalmát beleönteni,pár perc és fogyasztható

Melegen:2-5 dl forró vízbe az üveg tartalmát beleönteni,pár perc és fogyasztható