Baba fürdőszék csúszásgátlóval Micimackó

Baba fürdőszék csúszásgátlóval Micimackó
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Kiváló minőségű és robusztus műanyag (PP/TPE), BPA és lágyítószer mentes. Káros anyagoktól mentes, 9 kg-ig ellenálló.
Könnyen tisztítható: nedves szivaccsal vagy ruhával mosható.

Részletek

A Baba fürdőszék csúszásgátlóval Micimackó motívummal egy kiváló minőségű és praktikus termék, amely ideális választás a kisbabák fürdetéséhez. Ez az ergonomikus kialakítású fürdőszék biztonságos és kényelmes helyet biztosít a babának a fürdés során.

A termék jellemzői:

  • Csúszásgátlóval ellátott: A fürdőszék alján található tapadócsíkok segítenek megakadályozni a csúszást és a mozgást a kádban. Ez biztosítja a stabilitást és a biztonságot a fürdetés során.

  • Ergonomikus kialakítás: A fürdőszék kialakítása megfelelő támaszt és kényelmet nyújt a 0 és 6 hónapos kor közötti gyermekek számára. Az ergonomikus formatervezés biztosítja a megfelelő testtartást és segít elkerülni a baba kényelmetlenségét vagy csúszását a fürdés során.

  • Biztonságos helyzet: A fürdőszék csúszásmentes gumilábakkal van ellátva, amelyek megakadályozzák a billenést vagy csúszást a kádban. Emellett a fogantyúknak köszönhetően a baba biztonságosan ülhet a fürdőszékben.

  • Minőségi kialakítás: A fürdőszék minőségi anyagokból készült, éles élek nélkül. Ez biztosítja a biztonságot és a kényelmet a babának a fürdetés során.

  • Könnyű szállítás: A fürdőszék könnyű és hordozható, így könnyedén mozgatható és tárolható. Ez kényelmet nyújt a szülőknek a fürdetési rutin során.

A Baba fürdőszék csúszásgátlóval Micimackó motívummal biztonságos és kényelmes megoldást kínál a baba fürdetéséhez. A Micimackó motívum vidámságot visz a fürdetési rutinba, miközben a csúszásgátló funkciók biztosítják a biztonságot és a stabilitást. Ez a fürdőszék könnyen használható és könnyen tisztítható, így a fürdetési élmény zökkenőmentesen és kellemesen telik mind a baba, mind a szülők számára.

Adatok
Gyártó
Keeeper
Cikkszám
1861810023800
Tömeg
400 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!