Fellépő 40x28x14cm max. 80kg-ig Micimackó

Fellépő 40x28x14cm max. 80kg-ig Micimackó
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Méretek: 40 x 28 x 14 cm

Részletek

A Micimackó fellépő egy praktikus és biztonságos eszköz a kisgyermekeknek, hogy könnyebben elérjék magasabb helyeket. A fellépő méretei ideálisak a kisgyermekek számára, és maximálisan 80 kg terhelhetőséget biztosítanak.

A fellépő strapabíró anyagból készült, amely hosszú élettartamot és megbízható használatot biztosít. A Micimackó motívum vidámságot és játékosságot kölcsönöz a fellépőnek, amely kedvelt karaktereket ábrázol a gyermek számára.

A fellépő biztonságos használatot nyújt a stabil kialakításnak. A csúszásmentes talpza az elcsúszást, így a gyermek biztonságosan tudja használni a fellépőt. termék a magasított peremek extra stabilitást és megtámasztást biztosítanak a gyermeknek.

A Micimackó fellépő könnyen hordozható és tárolható, így ideális kiegészítő otthonokban, iskolákban vagy bármely más helyen, ahol a kisgyermekeknek szükségük van extra segítségre a magasabb helyek eléréséhez.

Legyen szó a mosdóban való kézmosásról, a fürdőben való felhajtásról vagy bármely más tevékenységről, a Micimackó fellépő megkönnyíti a kisgyermekek mindennapjait, miközben vidámságot és szórakozást is hoz az otthonukba.

Adatok
Gyártó
Keeeper
Cikkszám
1843110023800
Tömeg
400 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!