LOL Surprise

LOL Surprise a kislányok kedvenc játéka. A kategória többféle terméket tartalmaz, amelyek kifejezetten az LOL Surprise rajongóknak készültek.

  1. Ágyneműhuzat: Az LOL Surprise ágyneműhuzat kiváló minőségű pamut anyagból készül, és különböző méretekben elérhető. A huzatokon a kedvenc LOL Surprise karakterek, mint például Diva, Queen Bee és MC Swag vannak nyomtatva.

  2. Párna: Az LOL Surprise párna puha és kényelmes anyagból készül, és szintén különböző méretekben érhető el. A párnákon a kedvenc LOL Surprise karakterek arcképei vannak nyomtatva.

  3. Pléd: Az LOL Surprise pléd meleg és puha anyagból készül, és szintén különböző méretekben érhető el. A plédek a karakterek arcképeit vagy a LOL Surprise feliratot tartalmazzák.

  4. Baba: Az LOL Surprise baba kicsi, cuki és könnyen hordozható. A babák különböző színekben, mintákkal és kiegészítőkkel érhetők el.

  5. Puzzle: Az LOL Surprise puzzle készlet az összes kedvenc karaktert tartalmazza, amelyeket az LOL Surprise rajongók imádni fognak. A puzzle készletek különböző méretben és nehézségi szinten érhetők el.

  6. Napszemüveg: Az LOL Surprise napszemüveg szintén a kedvenc karakterek arcképeivel van díszítve. Teljes UV védelmet nyújt, és a kicsik imádni fogják viselni őket.

  7. Pénztárca: Az LOL Surprise pénztárca különböző méretben és formában érhető el. A pénztárcák az LOL Surprise karakterek képeivel és színeivel vannak díszítve, és nagyszerű ajándékok azoknak a kislányoknak, akik szeretik az LOL Surprise-t.

  8. Hajbavaló: Az LOL Surprise hajbavalók különböző színekben és formákban érhetők el, és az összes kedvenc karaktert tartalmazzák. A hajbavalók kis ajándékok, amelyekkel a kislányok díszíthetik a hajukat.

Ezek az LOL Surprise termékek kiváló minőségűek és tartósak, és a kicsik imádni fogják őket.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: